Managed Colocatie


Managed Colocatie Wilt u wel uw eigen server plaatsen in ons datacenter en gebruik maken van ons netwerk maar toch uw server door ons laten beheren? Dat is managed colocatie de ideale dienst voor u.

U levert uw server aan bij ons op kantoor en wij zullen, indien gewenst, de server voor u installeren met het besturingsysteem naar keuze. Dit is een eenmalige installatie die wij voor u realiseren. U bent en blijft eigenaar van uw eigen server echter zullen wij het periodieke beheer voor u doen. Wel hebben wij als voorwaarde dat de server een goed werkende solide machine is.

Na de installatie van het besturingsysteem en eventueel optionele software plaatsen wij direct uw server in het rack en tonen u waar deze geplaatst is. U betaald geen setup kosten indien voor de managed colocatie diensten kiest, u krijgt een access card om altijd zelf bij uw machine te kunnen.

Afhankelijk van uw SLA overeenkomst onderhouden wij uw server, doen wij updates aan uw machine, krijgt u een 24 uur storingnummer en zullen wij ingrijpen in geval van calamiteiten, 24 uur per dag.

Voor meer informatie en prijzen kunt een kijkje nemen op onze SLA pagina of kunt u contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Telefoon 085 - 210 20 73 | © 1998 - 2019 w3Media B.V.

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.