Service Level Agreements

De dienstverlening van RackServe is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar. Gedurende de duur van de overeenkomst zal RackServe ervoor zorg dragen dat de beschikbaarheid op het netwerk en stroom voorzieningen in de RackServe serverruimtes 99,5% is. Het tijdstip van een storing en het tijdstip waarop de storing verholpen is, zijn bepalend voor de uptime garantie van de beschikbaarheid. De beschikbaarheid wordt gemeten per jaar. Hogere uptimes zijn mogelijk door middel van clustering, load balancing en geografisch gescheiden servers, deze diensten worden uitsluitend als maatwerk geleverd en komen met een eigen Service Level Agreement en overeenkomst.

SLA SLA Level 0 SLA Level 1 SLA Level 2 SLA Level 3
24/7 SMS Monitoring Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
24/7 Cacti Monitoring Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Helpdesk van 08.30 - 17.00 Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Oplossen van hardware storingen Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Rebooten van server op verzoek Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
24/7 Storingsnummer Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Maatwerk backup systeem Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Oplossen van software storingen Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Doorvoeren kritische updates Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Doorvoeren systeem wijzigingen op verzoek Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Doorvoeren alle updates Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Security configuratie toepassen op server Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Software ondersteuning Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Responsetijd 24 uur 8 uur 4 uur 2 uur
Hands on per maand 0 uur 1 uur 4 uur 8 uur
Prijs
Setup Kosten Afwezig Afwezig Afwezig Afwezig
Prijs per maand € 0,00 € 49,00 € 99,00 € 149,00
Bestellen Bestellen Bestellen Bestellen

• Facturatie SLA contracten altijd per 12 maanden en alle prijzen zijn exclusief 19% BTW
  • Prijzen zijn per colocated server, per dedicated server of per VPS
  • RackServe is een ISPGids Gedragscode deelnemer en SIDN deelnemer

Telefoon 085 - 210 20 73 | © 1998 - 2019 w3Media B.V.

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.