Over RackServe


RackServe is een onderdeel van het Rotterdamse bedrijf w3Media B.V. Dit bedrijf is opgericht in 1998 en is een all-round ICT dienstverlener welke zich gespecialiseerd heeft op de moderne internet en ICT markt. De no-nonsense cultuur welke binnen w3Media aanwezig is draagt er zorg voor dat vele klanten uitermate tevreden zijn met de afgenomen diensten en op deze manier een langdurige samenwerking aan gaan.

Kwaliteit
RackServe werkt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur om zo de continu´teit van haar diensten te kunnen blijven garanderen. Een combinatie van deskundig personeel met jarenlange ervaring, flexibele ondersteuning en professioneel advies zorgen voor een gezonde samenwerking.

10 jaar ervaring
RackServe is al meer dan 10 jaar actief de webhosting markt wat over het algemeen vrij uniek is. Door dit decennium aan ervaring met voor- en tegenslagen weet RackServe als geen ander hoe deze branche zich met de jaren heeft ontwikkeld en kan daarom alle klanten adviseren en voorzien van iedere gewenst vorm van webhosting.

Vestiging in het datacenter
Om altijd direct in te kunnen tijdens een escalatie zit het personeel van RackServe 'op de servers'. Dit wil zeggen dat het kantoor van w3Media in hetzelfde gebouw zit als de hosting servers. In geval van storing kunnen wij dus binnen 2 minuten bij de server zijn en hoeven wij niet eerst een uur te reizen.
Datacenter

Telefoon 085 - 210 20 73 | © 1998 - 2019 w3Media B.V.

Alle prijzen op de website zijn exclusief 21% BTW.